Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica datelor personale ale clientilor nostri, inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvaluite in timp ce utilizeaza site-ul companiei noastre, disponibil la adresa www.aroniaenergie.ro. Apreciem încrederea pe care o ai în noi prin împărtășirea datelor personale cu noi. Ne angajam să procesam datele tale personale in mod corespunzator si sa protejam confidentialitatea datelor personale furnizate de tine in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a iti proteja datele cu caracter personal împotriva utilizării incorecte și pentru a le menține în siguranță. Credem că este important să te informăm despre modul în care vom folosi datele tale personale. Prin urmare, te încurajăm să citesti cu atenție Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.;

CINE SUNTEM?

Suntem ARONIA ENERGIE SRL și de fiecare data cand faci o comanda la noi, ca sa putem aduce comanda direct la tine, avem nevoie de datele tale personale.

ARONIA ENERGIE SRL este o persoana juridica romana, cu sediul în sat Campia, nr 114A, comuna Bocsa, judet Salaj, număr de înmatriculare la Registrul Comerţului J31/228/05.06.2020, cod fiscal 42589565.

E-mail Responsabil privind Protectia Datelor: comanda@aroniaenergie.ro

CE DATE CU CARCTER PERSONAL COLECTAM DESPRE TINE?

Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine atunci când comanzi produsele noastre pot include detaliile tale de contact (date personale) precum numele tau, adresa poștală și alte detalii de contact, cum ar fi numărul tau de telefon și adresa de e-mail.

Când ne urmaresti activitatea pe plaforme social media precum Facebook trebuie să fii familiarizat și să înțelegi instrumentele furnizate de acele site-uri care iti permit să alegi modul în care iti furnizezi datele personale în profilul tau de social media.

Nu prestam servicii si nu livram minorilor bunuri decat in cazurile exprese prevazute de lege.

Compania noastra nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor, cu varsta sub 16 ani. Nu realizam activitati promotionale de marketing direct catre minori.

Orice persoana care ne furnizeaza datele personale garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o persona care nu este majora, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.

Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate. Minorii care nu au implinit varsta de 16 ani pot achizitiona servicii, solicita si primi comunicatii de la compania noastra numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

ÎN CE SCOP UTILIZĂM DATELE TALE?

Vom folosi datele tale obținute online sau telefonic pentru procesarea si livrarea comenzilor tale, pentru a iti gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a-ti răspunde întrebărilor, precum și, dacă doresti, pentru a-ti trimite comunicările noastre personalizate.

Te rugăm sa reții că, dacă decizi să nu ne furnizezi aceste informații, nu poti finaliza înregistrarea ta ca utilizator sau actualizarea datelor existente, deoarece nu putem livra catre tine comanda inregistrata.

Limitam datele personale pe care le colectam la ceea ce este relevant in vederea procesarii particulare a acestora. Nu procesam datele tale personale in moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informatiile au fost colectate sau ulterior autorizate de tine.

Prelucrarea datelor tale in scop de marketing include prelucrarea datelor personale, în principal pentru trimiterea de comunicari personalizate despre produsele noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS) in măsura în care te abonezi la newsletter-ul nostru.

Reține că te poti dezabona de la newsletter în orice moment și total gratuit prin instrucțiunile furnizate în fiecare comunicare.

CARE ESTE BAZA LEGALA PENTRU FOLOSIREA DATELOR TALE?

Iti prelucrăm datele din diferite motive si temeiuri legale. Cel mai important este că trebuie să le prelucrăm pentru a executa comanda plasata la noi atunci când ne suni sau te înregistrezi pentru a comanda un produs, dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi consimțământul pe care ni-l dai pentru a-ti trimite newsletter-ul nostru.

CÂT TIMP VOM STOCA DATELE TALE?

Vom prelucra datele tale pe perioada cât ai statutul de client sau utilizator înregistrat (adică până când decizi să te dezabonezi). In ceea ce priveste activitatile de marketing vom prelucra datele tale până când te vei dezabona sau vei anula abonamentul la newsletter.

CATRE CINE TRANSFERAM DATELE TALE?

Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal, este necesar să acordăm acces la datele tale personale catre furnizori de servicii care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim. Nu transferam datele tale intr-o tara in afara Uniunii Europene.

CARE SUNT DREPTURILE TALE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Ai dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele tale personale. În unele cazuri, ai și alte drepturi, spre exemplu, te poti opune ca noi să iti utilizăm datele sau soliciti portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat mai jos.

Ai dreptul sa ne ceri accesul la datele tale personale care sunt in posesia noasta. Iti reamintim că, dacă esti utilizator înregistrat al sistemului online de comenzi, poti verifica aceste informații și în secțiunea corespunzătoare datelor tale personale.

Ai dreptul de modificare si stergere a datelor tale cu caracter personal, in special a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, in cazul in care unele dintre datele personale pe care le-ai furnizat (numar de telefon, adresa e-mail, persoana imputernicita etc) nu mai sunt actuale.

Ai dreptul să ne soliciti să rectificăm datele pe care le avem deja. Reține că dacă eati utilizator înregistrat al sistemului nostru de comenzi online, poți accesa secțiunea corespunzătoare datelor personale din contul tau pentru a modifica sau actualiza datele personale. Te rugăm sa reții ca regulă generală că trebuie să pui la dispoziție doar datele tale personale, nu și pe cele ale altor persoane, cu excepția cazurilor permise în această Politică de confidențialitate.

Ai dreptul sa ne solicitati să iti ștergem datele în măsura în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care este nevoie să le prelucrăm astfel cum te-am informat mai sus sau în cazul în care nu mai avem legitimitatea de a face acest lucru.

Ai dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal, ceea ce inseamna ca vei avea dreptul să primesti datele personale pe care ni le-ai pus la dispoziție într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, pe care să îl poti transmite altui operator în mod direct, cu condiția să fie posibil din punct de vedere tehnic.

Ai dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptata exclusive pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, prin mijloace automate.

Dacă ne-ai dat consimțământul pentru prelucrarea datelor tale în orice scop, ai, de asemenea, dreptul să îl retragi în orice moment.

Ai, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă de control al protecției datelor, respectiv catre Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro web-site: www.dataprotection.ro

MODIFICĂRI ALE POLITICII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Este posibil să modificăm informațiile cuprinse în prezenta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când vom aprecia că va fi necesar. În acest caz, iti vom comunica în diferite moduri prin intermediul sistemului de comenzi online (de exemplu, printr-un anunț tip banner, printr-o fereastră pop-up, via social media sau printr-o notificare push) sau iti vom transmite la adresa de e-mail atunci când modificarea în cauză este importantă pentru confidențialitatea ta, astfel încât să poți verifica modificările, să le evaluezi și, dacă este cazul, să te opui sau să anulezi orice serviciu sau funcționalitate. În orice caz, iti sugerăm să verifici periodic prezenta politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazul în care există modificări minore sau dacă introducem o îmbunătățire interactivă, profitând de faptul că vei găsi întotdeauna prezenta Politică ca punct de informare permanent pe website-ul nostrum www.aroniaenergie.ro.