Bine-ai venit pe www.aroniaenergie.ro! Afla cine suntem

Aronia Energie

Candva, demult, cand stramosii se pregateau de iarna, aveam camara plina de bunataturi . Ne-o umplut un dor de-ale vremuri ca am zis sa facem si noi ce-o facut ai nostri inainte, zicandu-i Aronia Energie. Om face sanatos si cu rabdare, sa putem trai cat mai mult om putea sa ducem obiceiul mai departe. 

Locul de bastina

Acu’ 500 de ani, mainile oamenilor nostri, muncite si pline de rugaciune, au faurit satul asta, Câmpia Salajului, sat inconjurat de ogor intins si plin de bunatate. Frumosul peisaj si sunetul clopotelor celor 2 biserici ne cheama la-nchinare. Aici e locul unde Aronia a adus roada.

Calea noastra ce-om strabate

Noi, familia Aronia Energie, am pastrat cu sfintenie retetele si le-am folosit in prepararea produselor noastre. Dulceturi, gemuri, siropuri, suc sau cidru… cu astea produse vrem sa va imbiem simturile. Pline de energie, cauta sa fie placute in randul nostru, sa ne faca oameni voiosi, fericiti si sanatosi, ca stramosii nostri.       

Imbracat in straie de sarbatoare

M-am imbracat  in straie de sarbatoare, c-asa se cuvine unui lucru frumos. Sus mi-am luat camasa din canepa si mi-am prins-o cu o legatoare. Numa halatul l-am schimbat, ca-i mai  chipes. In culori traditionale, pentru fructele culese, asa m-a vedea si pe mine lumea, ca sa stie ca-s lucru faurit la tara, cu multa rabdare, sudoare si dragoste.

Povestea a-nceput, povestea continua…

Share:

Leave a Comment